0895 662 802 / 0895 662 801

Ваучери

Ваучери

Направи подарък, донеси емоция!

Безплатна подаръчна кутия

Гаранция и условия за връщане

Гаранция и гаранционен срок

Всички закупени от „Силвър Пешън” бижута се придружават от сертификат за качество, който съдържа информация относно вида на продуктите и някои техни характеристики като тегло, използвани камъни или други материали, пробата на среброто (925) и датата на продажба.  Сертификатът за качество служи за гаранционна карта със срок 2 (две) години  от датата на продажба.

Гаранцията покрива:

 1. Повреда в закопчаващия механизъм;
 2. Падане на камък, респективно венецианско стъкло;
 3. Разпояване и/или отваряне на някой от свързващите елементи, например халкички;

Гаранцията не покрива:

 1. Счупвания, пуквания и/или драскотини по камъните, респективно емайла, венецианското стъкло или кожата;
 2. Счупвания (скъсвания), смачквания и/или драскотини на среброто или някои от другите използвани метали.
 3. Промяна в цвета на среброто  или други дефекти по бижуто вследствие къпане, миене на ръце, влизане в минерални басейни, пръскане с парфюми или третиране с перилни или други почистващи препарати.

Гаранционното обслужване, както и доставката от клиента до бижутерското ателие и обратно са за сметка на „Силвър Пешън” ООД.

В случай, че дефектът не може да бъде отстранен в законовия срок, бижуто се заменя със ново. Ако конкретния модел не е наличен и не може да бъде изработен/произведен и доставен, „Силвър Пешън” връща на купувача заплатената от него сума в срок от 30 дни от дата на предявяване на рекламацията.

Гаранцията важи:

 1. ако бижуто е съпроводено от придружаващите го при закупуването му документи;
 2. ако бижуто е опаковано добре, в случай, че клиентът се възползва от куриерски услуги за доставката му до бижутерското ателие. За целта поставете бижуто в кутийката, с която Ви е било доставено или в друга подходяща кутия, която да го предпази от наранявания. Опаковайте я допълнително, като използвате хартиена (картонена) обвивка и тиксо.

Адрес на гаранционно обслужване: гр. Варна, бул. „Княз Борис I” 38, магазин „Silver Passion”. Телефон за контакт +359 895 662 801.

На посочения адрес следва да занесете или изпратите по куриер рекламираното бижу.

Допълнително гаранционно обсужване

Допълнителното гаранционно обслужване включва:

 1. Удължаване или скъсяване на гривни, гердани и колиета;
 2. Стесняване и разширяване на пръстени.

Забележка: посочените допълните услуги важат за продукти, които позволяват подобни преправки. Пръстените с емайл, кожа от риба скат и венецианско стъкло например, не могат да бъдат стеснявани или разширявани. Те биха могли единствено да бъдат заменяни.

Изброените допълнителни услуги се извършват безплатно от „Силвър Пешън”, а доставкато до бижутерското ателие и обратно са за сметка на клиента.

Допълнителното гаранционно обслужване важи: при условията, упоменати по-горе в раздел „гаранционно обслужване”.

Адрес за допълнително гаранционно обслужване: гр. Варна, бул. „Княз Борис I” 38, магазин „Silver Passion”. Телефон за контакт +359 895 662 801.

 

Условия за връщане на закупен продукт

Като потребител Вие имате право да върнете закупен от електронния магазин продукт в срок от 14 (четиринадесет) дни, считано от датата на получаването му, вписана в товарителницата при приемане на доставката от Ваша страна. В съответствие със Закона за защита на потребителите „Силвър Пешън” следва да Ви възстанови в пълен размер заплатената за продукта сума  не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която сте упражнили правото си за връщане на стоката.

Разноските по връщането на продукта са за сметка на потребителя.

Условия за връщане на продукта:

 • Продуктът не трябва да е ползван (носен) и с нарушен търговски вид (замърсен, надраскан, пукнат, ударен или увреден по какъвто и да било начин);
 • Продуктът трябва да е в оригиналната си опаковка (тази, в която ви е бил доставен);
 • Продуктът трябва да бъде върнат с придружаващите го документи.

В случай, че някое от посочените по-горе условия не бъде изпълнено „Силвър Пешън” има право да откаже приемането на продукта.

Продуктът следва да бъде върнат на адрес: гр. София, ул. „Алабин” 29, магазин „Silver Passion”. При връщането на продукта се съставя и подписва протокол, който съдържа описанието на продукта, договорения между страните начин за връщане на парите и дата.