0895 662 802 / 0895 662 801

Ваучери

Ваучери

Направи подарък, донеси емоция!

Безплатна подаръчна кутия

05/07/2011

КАМЪНИТЕ СПОРЕД ЗОДИИТЕ или ТВОЯТ ЛИЧЕН АМУЛЕТ. Част I

Естествени камъни за зодия ОВЕН: Топаз и аметист

сребърни бижута, бижута от сребро, сребро, медальон, пръстен, обици, гривна, колие, халкиНа първият от огнените знаци отговаря топазът, също и аметистът. Добре е Овните да носят бижу с топаз близо до главата си, във вид на обеци или късо колие. Той има силно пречистващо аурата и избистрящо мислите въздействие, успокоява нервите и помага на носещия го да намира бързи и верни решения на проблемите и въпросите си.

 Предложението на сребърна бижутерия Silver Passion: Пръстен със син топаз и медальон и обеци с мистик топаз.

Естествен камък за зодия ТЕЛЕЦ: Ахат

сребърни бижута, бижута от сребро, сребро, медальон, пръстен, обици, гривна, колие, халкиЩастливият камък на Телеца е ахатът. Съществуващ в богато разнообразие от разновидности, този минерал е мощен пазител на вътрешната хармония и емоционалния баланс.  Той носи успех на земния Телец във всички материални насоки, предпазва от бури и отрови, считан е за камък на дълголетието.

 Предложението на сребърна бижутерия Silver Passion: медальон с пейзажен ахат.

Естествени камъни за зодия БЛИЗНАЦИ: Тигрово око, берил, кехлибар

сребърни бижута, бижута от сребро, сребро, медальон, пръстен, обици, гривна, колие, халкиЗа камък – пазител на Близнака се считат берила, кехлибара  и най-вече тигровото око.  Последният, носен под формата на пръстен или гривна, стимулира интуитивното мислене и душевното здраве. Носи успех при преговори и сделки, помагайки на притежателя си да отсъди вярно от погрешно. Тигровото око комбинира земните и слънчевите енергии, създавайки около себе си поле от чисти вибрации.

 Предложението на сребърна бижутерия Silver Passion: пръстен с тигрово око.

Естествени камъни за зодия РАК: Перли и лунен камък

сребърни бижута, бижута от сребро, сребро, медальон, пръстен, обици, гривна, колие, халкиТози кардинален воден знак е подвластен на перлите и лунния камък. Вярва се, че те му носят особен късмет и щастие. Накит с перли, носен от родените под знака на Рак ги дарява с красота и спокойствие и внася ред и яснота в иначе силно емоционалните им души. Раците могат да носят всеки цвят перли – от бели до розови, лилави и черни, в зависимост от личните си предпочитания. Всички разновидности положително ще им носят любов и щастие.

Предложението на сребърна бижутерия Silver Passion: пръстен, колие и обеци с перли.

Последни новини и събития

Как да изберем бижу за подарък?

Основно правило при избор на подарък е да се абстрахираме от нашия вкус и да се съобразим със стила на човека, за когото избираме. За жените тази задача е по-трудна, но ако си говорим за бижута, опитайте се да си представите човека и как би изглеждал той с бижуто, на което сте се спряли. Разбира се, по-лесно е да изберем  подарък за любим човек, но често го правим и за хора, които не познаваме особено.  Тогава ...

Заменете черния петък с три сребърни дни!

От 25-ти ноември до 27-ми ноември пазарувайте онлайн и спествете до 50%. 

Още специални оферти Ви очакват в търговските ни обекти във Варна и София!

Тенденции при бижутата сезон пролет – лято 2016 г.

Актуални за сезон пролет - лято 2016 г ще бъдат сребърните бижута с черно родиево покритие и бял емайл, големите обеци с повече камъни, пръстените от няколко халки и бижутата с камъни с бледо розов и тебеширено син цвят.

Нова колекция на сребърни бижута с цирконии и султанит

Ако търсите бижу, което да допълни ефирния ви тоалет или да съответства на безгрижното ви лятно настроение, заповядайте във верига магазини Силвър Пешън.  

Подарък за Свети Валентин

Специално за деня на виното и любовта!

За един истински бляскав празник с чаша вино в ръка и с любимото "Бижу" в скута!

Пазарувайте в магазини Silver Passion  с намаление от 10% и 14%!

Сребърна лъжичка - един добър подарък за бебе!

Ако търсите подарък за бебе, който да е полезен, практичен и да остане за спомен, 

сребърната лъжичка е чудесен избор!

Бижута за абитуриенти

Само до 30.05.2014 г. бижута за абитуриентски балове на половин цена!

Новогодишни късмети

Число от 1 до 12 си намисли и новогодишния си късмет прочети!

Весела Коледа и шастлива 2014 г.!

Скъпи клиенти, партньори и приятели,

Благодарим Ви за всички забавни и мили моменти, с които ни дарихте през изминалата година! Желаем ви крепко здраве и късмет, усмивки и успех!

Весели празници!

от екипа на Silver Passion

Изработка на сребърни и златни бижута

Изработка на годежни пръстени, брачни халки, колиета със символи или имена и всякакви други сребърни и златни бижута със скъпоценни и/или полускъпоценни камъни.

Актуалните бижута за сезон зима 2012 – 2013

С настъпването на есента и новия облик на природата се измениха и някои от най-трайните тенденции при бижутата. Прелетните птици сякаш отнесоха със себе си дългите и обемни обеци, а оголването на клоните ни накара да украсим вече не толкова разголените си вратове с  повече от един накит.  

Весела Коледа и щастлива Нова година!

Екипът на Silver Passion Ви желае весела Коледа и усмихната и успешна 2013 година!

Нови модели на сребърни бижута с циркони и авантюрин

 

 

 

Български символи върху български авторски сребърни бижута

Когато избираме подарък за чужденец или за българин, който ще отсъства от страната за дълго, искаме той да е произведен в България и/или да бъде свързан с историята на България  и не на последно място да бъде носен от човека, на който го подаряваме. Трудна, но не неизпълнима задача! Една добра идея са българските авторски сребърни бижута символи. Вижте някои наши предложения!

Silver Passion в предаването Така го правят жените

Гледайте, за да разберете защо да носите сребърни бижута през високосната 2012 г. От интервюто ще научите още някои полезни съвети при избора на сребърни бижута, както и как да ги поддържаме.