0895 662 802 / 0895 662 801

Ваучери

Ваучери

Направи подарък, донеси емоция!

Безплатна подаръчна кутия

05/07/2011

КАМЪНИТЕ СПОРЕД ЗОДИИТЕ или ТВОЯТ ЛИЧЕН АМУЛЕТ. Част I

Естествени камъни за зодия ОВЕН: Топаз и аметист

сребърни бижута, бижута от сребро, сребро, медальон, пръстен, обици, гривна, колие, халкиНа първият от огнените знаци отговаря топазът, също и аметистът. Добре е Овните да носят бижу с топаз близо до главата си, във вид на обеци или късо колие. Той има силно пречистващо аурата и избистрящо мислите въздействие, успокоява нервите и помага на носещия го да намира бързи и верни решения на проблемите и въпросите си.

 Предложението на сребърна бижутерия Silver Passion: Пръстен със син топаз и медальон и обеци с мистик топаз.

Естествен камък за зодия ТЕЛЕЦ: Ахат

сребърни бижута, бижута от сребро, сребро, медальон, пръстен, обици, гривна, колие, халкиЩастливият камък на Телеца е ахатът. Съществуващ в богато разнообразие от разновидности, този минерал е мощен пазител на вътрешната хармония и емоционалния баланс.  Той носи успех на земния Телец във всички материални насоки, предпазва от бури и отрови, считан е за камък на дълголетието.

 Предложението на сребърна бижутерия Silver Passion: медальон с пейзажен ахат.

Естествени камъни за зодия БЛИЗНАЦИ: Тигрово око, берил, кехлибар

сребърни бижута, бижута от сребро, сребро, медальон, пръстен, обици, гривна, колие, халкиЗа камък – пазител на Близнака се считат берила, кехлибара  и най-вече тигровото око.  Последният, носен под формата на пръстен или гривна, стимулира интуитивното мислене и душевното здраве. Носи успех при преговори и сделки, помагайки на притежателя си да отсъди вярно от погрешно. Тигровото око комбинира земните и слънчевите енергии, създавайки около себе си поле от чисти вибрации.

 Предложението на сребърна бижутерия Silver Passion: пръстен с тигрово око.

Естествени камъни за зодия РАК: Перли и лунен камък

сребърни бижута, бижута от сребро, сребро, медальон, пръстен, обици, гривна, колие, халкиТози кардинален воден знак е подвластен на перлите и лунния камък. Вярва се, че те му носят особен късмет и щастие. Накит с перли, носен от родените под знака на Рак ги дарява с красота и спокойствие и внася ред и яснота в иначе силно емоционалните им души. Раците могат да носят всеки цвят перли – от бели до розови, лилави и черни, в зависимост от личните си предпочитания. Всички разновидности положително ще им носят любов и щастие.

Предложението на сребърна бижутерия Silver Passion: пръстен, колие и обеци с перли.

Последни новини и събития

Камъни талисмани за зодия Овен

Родените под знака на зодия Овен са изключително енергични, импулсивни и инициативни. Те са страстни, горещи и честолюбиви, имат богат духовен живот и са артистични и надарени. Но овните имат и своите недостатъци.

Камъни амулети за зодия Риби

Рибите са невероятно интуитивни личности и винаги следват инстинкта си. Неща, които други биха пропуснали те винаги забелязват.

Камъните  талисмани за тази зодия трябва да са магнетични и привлекателни, като самите Риби. Такива са ясписът, лабрадорита и перлите.

Камъните талисмани за зодия Водолей

Водолеите са човеколюбиви и често влагат голяма част от енергията си в социални дейности. Отличават се с висока интелектуалност и свобода на мисленето. С лекота приобщават околоните към своите идеи. Затова имат и много приятели. За тях е важно да са обичани и ценени. Подходящи за зодията са камъни с по-лека енергия. Ето и някои от тях:

Камъните талисмани за зодия Стрелец

Стрелците са  духовно силни хора  осъществяващи всичко, което са намислили. Имат силна воля и и не се страхуват да поемат рискове. Имат нужда от свобода, винаги казват истината и мразят ограниченията. Природата ги е дарила с още една отличителна черта – рационализъм. Макар той да преобладава над чувствата, Стрелците са спсобни на безумни постъпки и силни емоции. Камъните – талисмани за тази зодия са много разнообразни. Ето някои:

За втора година Сребърни Дни вместо Черен Петък

24.11.2017 г. до 26.11.2017 г. (петък до неделя)


В търговските ни обекти в гр. София и гр. Варна и на www.silverpassion.bg


Намаления до 50%

 

 

Камъните талисмани за зодия Скорпион

Родените под този знак са бунтари, не понасят еднообразието и се стремят към индивидуалност. Те са активни, темпераментни и имат ясна представа за бъдещето си. Знаят какво искат и как да го получат. Затова и камъните-талисмани за тази зодия не са еднозначни. Ето някои от тях:

Нова колекция на сребърни бижута с котешко око

От 25.10.2017 г. в търговските обекти на Silver Passion във Варна и София и онлайн на www.silverpassion.bg.

Сребърни бижута с лунен камък - накит за зодия Рак

Ако сте силно привлечени от бижута с лунен камък и вашият зодиакален знак е Рак, това не случайно! Вие сте по-чувствителни, но и интуитивни, навярно усещате връзката на камъка с Луната,  кояято е Вашата планета управител и въздейства на емоционалното Ви състояние. 

Кехлибарът – Слънчевият камък

През своята хилядолетна история кехлибарът е ценен не само заради красотата си, но и заради лечебните си и дори мистични свойства. Древните го използвали като амулет за щастие и здраве и го наричали - Слънчевият камък.

Как да изберем бижу за подарък?

Основно правило при избор на подарък е да се абстрахираме от нашия вкус и да се съобразим със стила на човека, за когото избираме. За жените тази задача е по-трудна, но ако си говорим за бижута, опитайте се да си представите човека и как би изглеждал той с бижуто, на което сте се спряли. Разбира се, по-лесно е да изберем  подарък за любим човек, но често го правим и за хора, които не познаваме особено.  Тогава ...

Заменете черния петък с три сребърни дни!

От 25-ти ноември до 27-ми ноември пазарувайте онлайн и спествете до 50%. 

Още специални оферти Ви очакват в търговските ни обекти във Варна и София!

Тенденции при бижутата сезон пролет – лято 2016 г.

Актуални за сезон пролет - лято 2016 г ще бъдат сребърните бижута с черно родиево покритие и бял емайл, големите обеци с повече камъни, пръстените от няколко халки и бижутата с камъни с бледо розов и тебеширено син цвят.

Нова колекция на сребърни бижута с цирконии и султанит

Ако търсите бижу, което да допълни ефирния ви тоалет или да съответства на безгрижното ви лятно настроение, заповядайте във верига магазини Силвър Пешън.  

Подарък за Свети Валентин

Специално за деня на виното и любовта!

За един истински бляскав празник с чаша вино в ръка и с любимото "Бижу" в скута!

Пазарувайте в магазини Silver Passion  с намаление от 10% и 14%!

Сребърна лъжичка - един добър подарък за бебе!

Ако търсите подарък за бебе, който да е полезен, практичен и да остане за спомен, 

сребърната лъжичка е чудесен избор!