0895 662 802 / 0895 662 801

Ваучери

Ваучери

Направи подарък, донеси емоция!

Безплатна подаръчна кутия

Общи условия и политика

При разглеждане, пазаруване или използване по друг начин на интернет страницата www.silverpassion.bg Вие се съгласявате с изложените по-долу ОБЩИ УСЛУВИЯ. Последните уреждат отношенията между „Силвър Пешън” ООД и всеки потребител или ползвател на интернет страницата.

„Силвър Пешън” ООД си запазва правото на преразглеждане и промяна на настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ без предварително известие.

Условия касаещи съдържанието

Ние не гарантираме абсолютна точност, истинност, обективност и безгрешност на информацията, поместена в интернет страницата и не носим отговорност за грешки на сайта. Посочените размери и тегло в описанието на продуктите са ориентировъчни и биха могли малко да се отклоняват от реалните. Поради възможни изменения на цветовете при заснимане на бижутата не гарантираме, че те напълно съответстват на снимките. Не претендираме и не носим отговорност за достоверността на поместените в „Любопитно” факти и информация, тъй като не винаги сме техен първоизточник.

Интернет страницата ни може да съдържа линкове към други сайтове, за които не отговаряме, в т.ч. за съдържанието и поверителността им.

„Силвър Пешън” ООД си запазва правото без предизвестие да променя съдържанието на интернет страницата, включително и цените по всяко време.

Условия за използване на съдържанието и авторско право

„Силвър Пешън” уважава правата върху интелектуалната собственост и не толерира тяхното нарушаване. 

Всички материали, поместени в интернет страницата, включително текстове, снимки, изображения, софтуер и дизайн, са защитени с авторски права. Предназначени са за Ваша лична информация и за реализиране на продажба, страни, по която са „Силвър Пешън” ООД и Вие. Записването на интернет страницата и/или някои нейни части и/или материали се допуска само за лична употреба, без да се преработват, трият или заличават знаци за авторски права или други подобни белези за сродни права. Всяка преработка на материалите поместени в сайта е в нарушение на Закона за защита на авторските права и Закона за марките и географските означения.  Вие нямате право без изрично упълномощаване от страна на „Силвър Пешън” ООД да размножавате и разпространявате, публикувате или използвате по друг комерсиален начин изброените по-горе текстови, снимкови и др. материали, дизайн и софтуер на интернет страницата.  Комерсиалната им употреба е в нарушение на авторските права и едноименния закон. Тя подлежи на санкциониране и е наказуема по силата на Закона за административните нарушения и наказания.

Ползването на информацията, поместена в интернет страницата, е изцяло Ваша отговорност. Не гарантираме, че не могат да бъдат нанесени щети на Вашия компютър вследствие на вируси или други компоненти, намиращи се на сървъра, на който е качена Интернет страницата.

Условия за обработка и защита на личните данни

Когато посещавате www.silverpassion.bg, Вие приематe практиките и условията, изписани по-долу. Затова, моля прочетете ги внимателно!

С цел подобряване качеството на предлаганите от нас услуги,  използваме два вида данни – лични (напр. име, адрес, телефон, e-mail и т.н) и нелични (напр. IP адрес, тип на браузъра, чрез който е отворена интернет страницата и т.н.). Неличните данни получаваме чрез т.нар. и съхранявани на Вашия компютър „бисквитки” (cookies), които ни позволяват да следим броя и типа посещения на сайта. Личните данни, които въвеждате в процеса на регистрация или поръчка на даден продукт ни служат за обслужването Ви като клиент. Те са конфиденциални и технически защитени.

Екипът на „Силвър Пешън” ООД уважава и осъзнава важността на запазване поверителността на Вашите лични данни.

„Силвър Пешън” ООД използва личните Ви данни единствено за придвижване на поръчката, доставка на поръчаните продукти и обратна връзка с Вас. Електронната Ви поща може да бъде използвана още с цел да Ви информираме за текущи  промоции или да отправим други съобщения до Вас. Ако не желаете да получавате известия от подобен тип, моля информирайте ни като се свържете с нас.

„Силвър Пешън” ООД не продава, не отдава и не разкрива Вашите лични данни на трети лица. Подобно нарушение е наказуемо по силата на Закона за защита на личните данни.

Ценова политика и ценови равнища

Екипът на „Силвър Пешън” ООД подкрепя лоялните търговци и цени своите клиенти. Воден от тези си принципи определя цените като си запазва правото да ги променя и да  прилага ценови равнища, които насърчават клиентите.

Ценовите равнища поощряват потребителите спрямо стойността на тяхната покупка, както следва:

  • Ценово равнище 1 – при покупка от 80.00лв до 149.99лв  - клиентът се възползва от безплатна доствка в рамките на България.
  • Ценово равнище 2 -  при покупка от 150.00лв до 199.99лв – клиентът получава отстъпка от 5% и безплатна доствка в рамките на България.
  • Ценово равнище 3 -  при покупка от 200.00лв до 499.99лв – клиентът получава отстъпка от 10% и безплатна доствка в рамките на България.
  • Ценово равнище 4 -  при покупка над 500.00лв – клиентът получава отстъпка от 15% и безплатна доствка в рамките на България.

Разплащателна политика

Силвър Пешън приема плащания по банков път, с кредитни и дебитни карти Master/Maestro и Visa/Visa electron чрез Epay или в брой при доставка на поръчката.

Силвър Пешън връща пълната стойност на покупката в срок от 1 месец, в случай на дефект, който се покрива от гаранцията, но не може да бъде отсранен, а продуктът не може да бъде заменен.

Силвър Пешън връща пълната стойност на покупката в срок от 1 месец, в случай, че клиентът се възползва от правото си в 14 дневен срок от закупуването и получаването на продукта да го върне, като изпълни съответните условия (продуктът да не бъде ползван, увреден или замърсен, в оригиналната си опаковка и придружен от съпровождащите го при първоначалната му доставка документи).

Условия за поръчка

Всеки посетител на интернет страницата може да поръча продукт, независимо дали е регистриран или не. Сайтът е предназначен за продажби на дребно и няма изисквания за минимална стойност на поръчката. Силвър Пешън дава възможност на търговци да закупуват на едро като условията по сделката следва да бъдат договорени допълнително.

Доставна политика

„Силвър Пешън” доставя продуктите до клиентите безплатно в рамките на България. Доставката се извършва чрез куриер в рамките на 3 до 5 работни дни в зависимост от големината на населеното място. Посоченият срок започва да тече от деня на постъпване на парите по сметка на „Силвър Пешън” ООД, когато плащането се извършва по банков път или чрез Epay.

При дефект, покрит от гаранцията, Силвър Пешън поема разходите за доставката до бижутерското ателие и обратно до клиента.

Политика за качеството на продуктите и гаранции

„Силвър Пешън” гарантира за качеството на предлаганите продукти и изпълнява разпоредбите на българското законодателство за предоставяне на двугодишна гаранция.

Всяко закупено бижу се придружава от сертификат за качество от датата, на който тече двугодишния гаранционен срок.

Политика по връщане на закупен продукт

„Силвър Пешън” зачита законовото право на клиентите да върнат закупен от тях продукт в срок от 14 дни от датата на получаването му, ако той и опаковката му са във вида, в който са закупени. Силвър Пешън не поема разходите по връщане на продуктите.