0895 662 802 / 0895 662 801

Ваучери

Ваучери

Направи подарък, донеси емоция!

Безплатна подаръчна кутия

19/07/2017

Сребърни бижута с лунен камък - накит за зодия Рак

moonstone-set-for-facebook editorАко сте силно привлечени от бижута с лунен камък и Вашият зодиакален знак е Рак, това не е случайно! Вие сте по-чувствителни, но и интуитивни, навярно усещате връзката на камъка с Луната,  кояято е Вашата планета управител и въздейства на емоционалното Ви състояние. 

В Индия, както и в древен Рим хората считали, че лунният камък е образуван от капки лунна светлина. Вярвали са, че по време на пълнолуние неговите мистични сили са най-силни и тогава той придава способности на притежателя си да предсказва бъдещи събития. Нещо повече, според древните римляни лунният камък протежавал всички качества на Луната свързани с романтиката и любовта. Така камъкът, както и накитите с него  се превърнали в особено ценен подарък между влюбени.

Друг подходящ камък за родените под зодия Рак е хризопраът. Той придава душевна защита, предпазва от депресии, усилва грацията и равновесието на личността.

Вижте предложенията ни за сребърни бижута с лунен камък и хризопраз в колекция "Естествени камъни"  или във Фейсбоок страницата ни.

Последни новини и събития

Камъните талисмани за зодия Лъв

Всички сме чували поговорката: „Не си играй с огъня!“ Е, със същия успех може да се каже и: „Не си играй със зодия Лъв!“

За родените под този знак всичко се върти около самите тях. Не обичат да получават команди. Лидерството им е вродено и опиташ ли се да им го отнемеш ще се сблъскаш с яростен отпор и искрен гняв. Приемат всичко твърде лично и трудно признават, че са сгрешили. Родени за да изпъкват, лъвовете са смели, решителни, уверени и винаги готови да рискуват. Представителите на тази зодия притежават горещи сърца и носят в себе си горещи емоции. Камъните талисмани за зодията се отличават със сила, която може да управлява енергията на волевите Лъвове. Ето и нашите предложения.

Камъните талисмани за зодия Рак

Родените под този знак от зодиака са любопитни, упорити и своенравни. Огорчават се лесно, понякога са подозрителни и с голямо самочувствие, поради което с някои от тях се съжителства трудно. За сметка на това са много грижливи и внимателни към близките си. Готови са да жертват себеси за доброто на своето семейство. Притежават силна памет, досетливи са и умеят добре да асимилират и възпроизвеждат нещата. Обичат доброто име и публичното признание. Ето и камъните, които сме подбрали за тях.

Камъните талисмани за зодия Близнаци

Представителите на тази зодия са разговорчиви, привлекателни и любвеобилни. Тяхната защитна стена е равнодушието. Организират живота си според собствените си разбирания. Присъщо за зодията е двойнственият начин на живот и непостоянството.  Лесно заменят едно  занимание с друго. Нетърпеливи са. Затова, камъните за тази зодия трябва да  притежават силна енергия и вибрации.

Камъни талисмани за зодия Телец

Тази зодия е символ на стабилността и възраждащата се природа. Родените под знака на Телец са изключително талантливи. Имат  удивителен усет за форма и цвят.  Славят се със своето постоянство, упоритост и издържливост. Големи инати са, не биха отстъпили от убежденията  си или начина си на живот. Трудно приемат промените и се съпротивляват до последно. Макар по природа не са агресивни, когато са притиснати или застрашени дават воля на гнева си и помитат всичко по пътя си. Представителите на тази зодия са и много ревниви. Ето защо Телците трябва да акцентират на амулети, които ще ги направят по-спокойни, по-стабилни и съсредоточени. 

Камъни талисмани за зодия Овен

Родените под знака на зодия Овен са изключително енергични, импулсивни и инициативни. Те са страстни, горещи и честолюбиви, имат богат духовен живот и са артистични и надарени. Но овните имат и своите недостатъци.

Камъни амулети за зодия Риби

Рибите са невероятно интуитивни личности и винаги следват инстинкта си. Неща, които други биха пропуснали те винаги забелязват.

Камъните  талисмани за тази зодия трябва да са магнетични и привлекателни, като самите Риби. Такива са ясписът, лабрадорита и перлите.

Камъните талисмани за зодия Водолей

Водолеите са човеколюбиви и често влагат голяма част от енергията си в социални дейности. Отличават се с висока интелектуалност и свобода на мисленето. С лекота приобщават околоните към своите идеи. Затова имат и много приятели. За тях е важно да са обичани и ценени. Подходящи за зодията са камъни с по-лека енергия. Ето и някои от тях:

Камъните талисмани за зодия Стрелец

Стрелците са  духовно силни хора  осъществяващи всичко, което са намислили. Имат силна воля и и не се страхуват да поемат рискове. Имат нужда от свобода, винаги казват истината и мразят ограниченията. Природата ги е дарила с още една отличителна черта – рационализъм. Макар той да преобладава над чувствата, Стрелците са спсобни на безумни постъпки и силни емоции. Камъните – талисмани за тази зодия са много разнообразни. Ето някои:

За втора година Сребърни Дни вместо Черен Петък

24.11.2017 г. до 26.11.2017 г. (петък до неделя)


В търговските ни обекти в гр. София и гр. Варна и на www.silverpassion.bg


Намаления до 50%

 

 

Камъните талисмани за зодия Скорпион

Родените под този знак са бунтари, не понасят еднообразието и се стремят към индивидуалност. Те са активни, темпераментни и имат ясна представа за бъдещето си. Знаят какво искат и как да го получат. Затова и камъните-талисмани за тази зодия не са еднозначни. Ето някои от тях:

Нова колекция на сребърни бижута с котешко око

От 25.10.2017 г. в търговските обекти на Silver Passion във Варна и София и онлайн на www.silverpassion.bg.

Сребърни бижута с лунен камък - накит за зодия Рак

Ако сте силно привлечени от бижута с лунен камък и вашият зодиакален знак е Рак, това не случайно! Вие сте по-чувствителни, но и интуитивни, навярно усещате връзката на камъка с Луната,  кояято е Вашата планета управител и въздейства на емоционалното Ви състояние. 

Кехлибарът – Слънчевият камък

През своята хилядолетна история кехлибарът е ценен не само заради красотата си, но и заради лечебните си и дори мистични свойства. Древните го използвали като амулет за щастие и здраве и го наричали - Слънчевият камък.

Как да изберем бижу за подарък?

Основно правило при избор на подарък е да се абстрахираме от нашия вкус и да се съобразим със стила на човека, за когото избираме. За жените тази задача е по-трудна, но ако си говорим за бижута, опитайте се да си представите човека и как би изглеждал той с бижуто, на което сте се спряли. Разбира се, по-лесно е да изберем  подарък за любим човек, но често го правим и за хора, които не познаваме особено.  Тогава ...

Заменете черния петък с три сребърни дни!

От 25-ти ноември до 27-ми ноември пазарувайте онлайн и спествете до 50%. 

Още специални оферти Ви очакват в търговските ни обекти във Варна и София!