0895 662 802 / 0895 662 801

Ваучери

Ваучери

Направи подарък, донеси емоция!

Безплатна подаръчна кутия

За нас

Уважаеми клиенти, сърдечно благодарим на онези от Вас, които допринесоха за създаването на www.silverpassion.bg чрез многобройните си запитвания.  Надяваме се, че пазаруването от разстояние, въпреки ограничения личен контакт, ще задоволи очакванията Ви за коректно обслужване.

„Силвър Пешън” ООД е основано през 2008 г. Тогава, екипът на Дружеството разполагаше с шестгодишен опит в областта на търговията със сребро и ясна представа за позициониране в огромния бижутериен пазар. Успехът си днес дължим на нестихващата ни страст към сребърните изделия, провежданата клиентска политика и внимателния подбор на бижута, които Ви предлагаме.  Част от тях съчетават по уникален начин среброто с  други високо ценени материали като венецианско стъкло, кожа от риба скат и емайл. Други пленяват с изящните си мотиви, носещи духа на древни култури, двулицевата си гравировка и неповторимия облик на инкрустираните естествени камъни и вкаменелости.

Дали очакваме бижутата, които предлагаме да отговорят на вкусовите предпочитания на всеки – не! Но ще бъдем щастливи, ако те се превърнат в страст на част от Вас!

Желаем ви приятен престой в нашия виртуален сребърен свят!

Данни за Дружеството:

Силвър Пешън ООД, ЕИК: 200439444, ИН по ЗДДС: BG 200439444, МОЛ: Катерина Боева, адреси за кореспонденция: гр. София, ул. Алабин 29 и гр. Варна, бул. Княз Борис I 38.