0895 662 802 / 0895 662 801

Ваучери

Ваучери

Направи подарък, донеси емоция!

Безплатна подаръчна кутия

Любопитно

Новогодишни късмети

Число от 1 до 12 си намисли и новогодишния си късмет прочети!

Весела Коледа и шастлива 2014 г.!

Скъпи клиенти, партньори и приятели,

Благодарим Ви за всички забавни и мили моменти, с които ни дарихте през изминалата година! Желаем ви крепко здраве и късмет, усмивки и успех!

Весели празници!

от екипа на Silver Passion

Изработка на сребърни и златни бижута

Изработка на годежни пръстени, брачни халки, колиета със символи или имена и всякакви други сребърни и златни бижута със скъпоценни и/или полускъпоценни камъни.

Актуалните бижута за сезон зима 2012 – 2013

С настъпването на есента и новия облик на природата се измениха и някои от най-трайните тенденции при бижутата. Прелетните птици сякаш отнесоха със себе си дългите и обемни обеци, а оголването на клоните ни накара да украсим вече не толкова разголените си вратове с  повече от един накит.  

Весела Коледа и щастлива Нова година!

Екипът на Silver Passion Ви желае весела Коледа и усмихната и успешна 2013 година!

Нови модели на сребърни бижута с циркони и авантюрин

 

 

 

Български символи върху български авторски сребърни бижута

Когато избираме подарък за чужденец или за българин, който ще отсъства от страната за дълго, искаме той да е произведен в България и/или да бъде свързан с историята на България  и не на последно място да бъде носен от човека, на който го подаряваме. Трудна, но не неизпълнима задача! Една добра идея са българските авторски сребърни бижута символи. Вижте някои наши предложения!

Silver Passion в предаването Така го правят жените

Гледайте, за да разберете защо да носите сребърни бижута през високосната 2012 г. От интервюто ще научите още някои полезни съвети при избора на сребърни бижута, както и как да ги поддържаме.

ОСКАРИ 2012: Бижутата, "разходили се" по червения килим

Модата при бижутата, продиктувана от филмовите звзди - открояващи се висящи обеци, широки гривни и в краен случай семпло колие.

Зашо да носим сребърни бижута през високосна година?

Според някои носенето на сребърни бижута през високосна година е суеверие, свързано със стар български обичай. Други търсят логично обяснение на традицията в основите на Григорианския календар, а трети считат, че тя е просто добър търговски трик.

Дали и в кое от горните предположения се крие отговора на въпроса защо?